ULTRALJUD

Kavitation -ultraljud

 

Att rengöra huden med hjälp av ultraljud är ett säkert, effektivt och skonsamt alternativ. Det bevarar huden. Då man använder sig av ultraljud behöver man inte klämma och trycka på huden, vilket annars utsätter den för påfrestning. En känslig hud mår inte alls bra av att man klämmer och trycker på den. En fet och oren hud, med mycket aktivitet, som t ex acne, kan vara väldigt öm och för att undvika att inflammationer sprider sig på huden behöver den desinficeras. Bör göras en gång i månaden för att bibehålla effekten.

 

Vad är kavitation/ultraljud?

Det är en smärtfri metod som rengör huden på djupet. Den avlägsnar överskott av talg, och orenheter från porer och hårsäckar samtidigt som den desinficerar och återuppbygger huden. Förbereder huden att lättare absorbera kommande produkter. Ger en långvarig effekt av behandlingen med synliga och märkbara resultat, redan vid första behandlingen!

 

Effekter:

Rengör på djupet

Öppnar upp porer, för lättare absorbering av preparat

Desinficerar huden (avlägsnar bakterier)

Synligt smidig och mjuk hud

Ger ett friskt utseende

Uppstramande effekt

Återuppbyggande

Ger en hälsosam hud

 

Vem passar det för?

Den passar för alla, men är speciellt bra för känslig och rodnad hud, svårläkt hud och tunn hud med utvidgade blodkärl.

Den passar också väldigt bra för en överstimulerad hud. En hud med finnar, pormaskar, papler (knottror), milier osv. (En fet och orenhud, samt en hud utsatt för acne)

 

Vem passar det inte för?

Om Du har metallinplantat i ansiktet, hjärtproblem, pacemaker, cancer, blåmärken eller annan skada. Om Du är gravid.

Copyright © All Rights Reserved