OM HAVSBRIS

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag som äger samt driver Havsbris heter Janaki, och är auktoriserad SPA- och hudterapeut, utbildad på Gilda skolan i Stockholm. En av dem mest disciplinerade skolorna, samt ledande i Sverige. Jag är certifierad av SHR, Svenska Hudterapeuters Riksorganisation, och CIDESCO, (internationella motsvarigheten till SHR), Comité International Desthétique Et De Cosmétologie. Jag har tidigare jobbat på Chic Clinic i Uppsala och även på Högbo Brukshotell i Sandviken. Samt har drivit Havsbris under tre år i skogarna utanför Uppsala! (Jag vill tacka alla mina gamla kunder för tre härliga år!).

 

 

VAD ÄR EN HUDTERAPEUT?

 

En hudterapeut finns där för Dig, för att vägleda Dig om hur Du på bästa sätt tar hand om det största oragan vi har. Visa en rak linje till dem bästa produkterna för just Dig och Din hud, genom en djungel av marknadsförda produkter. Något som också är väldigt viktigt är att använda produkter som inte bryter ner naturen. Bryter produkterna ner naturen så bryter dem ner oss samtidigt. Slå Dig ner i en behandlingssäng och få professionell behandling för Din kropp, kombinerat med att Du får en avslappning som är svår att uppnå någon annanstans i våran hektiska värld.

 

 

Som Hudterapeut läser man bla anatomi, fysiologi, dermatologi, fysik, mikrobiologi, ingrediensteknologi, kemi och företagsekonomi. Att förstå sambandet mellan dem inre organen och dem yttre. Att hjälpa Er som har smärtande, ömmande muskler, göra Er fria från detta lidande och ge Er den livskvalitet Ni förtjänar. Underlätta vid hudsjukdomar och anomalier. Samt att jobba i förebyggande syfte, vad gäller hela kroppen, insida så väl som utsida. Till en hudterapeut är ALLA välkomna. Vi ser på saken utifrån individen.

 

 

Jag har även fördjupade kunskaper inom acne och rosacea. På Havsbris jobbar jag med resultatinriktad hudvård, vilket innebär att jag använder mig utav produkter för enbart professionellt bruk, som bara används av utbildade hudtrerapeuter, i mina special behandlingar. (Behandlingar av acne och rosacea). Detta för att Du som kund ska få så bra resultat som möjligt. Givetvis så är det ett tvåsidigt uppdrag. Jag som terapeut gör min del och Du som kund gör Din del, med hemvård, eftervård. Och vi har uppföljning. För Din eftervård erbjuder jag professionella naturliga produkter, gjorda med intresse för resultatinriktad hudvård. Ett brett utbud av produkter gör det möjligt för mig som hudterapeut att ge Dig som kund en optimal grund för eftervård.

 

 

 

 

 

 

 

Havsbris ser på Dig som en äkta pärla. Alla är vi olika. Havsbris ändrar inte på något, utan putsar fram det unika hos Dig. För att Du är en pärla på alla sätt!

 

 

 

 

 

Saker att tänka på inför besöket.

 

• Ta gärna av smycken.

 

• Om Du är man, raka Dig gärna innan ansiktsbehandling för bästa resultat. Men om Du har skägg så är det helt OK.

 

• Det är en trappa ner till mig, så säg gärna till om Du behöver hjälp.

 

• Avboka 24 h före behandling, annars debiteras hela beloppet.

 

• Stanna gärna en stund efter behandlingen och drick en kopp kaffe/te/vatten, för att ta vara på effekten av behandlingen.

 

• Slappna av och låt mig ta hand om Dig.