PRODUKTER

Produkter

 

 

c/o Gerd är helt svenska produkter från Lappland. De tillverkas i Jokkmokk och är ekologiska. Produkterna är framställda av hudterapeuter, kroppsterapeuter, massörer, medicinsk fotvårdare, frisörer samt make up artister. Dem som vet exakt vad som behövs för en frisk, ren och välmående hud. De innehåller inga parabener. Är 'lättsmälta' för huden och lättanvända. Och ger fantastiska synliga resultat redan efter någon dags användning. c/o Gerds Face Care är baserade på fröoljor från blåbär, hjortron och lingon. Visst låter det mums!? Det är det också, både för kropp och sinne. Dessa bär är bär som vi alla känner till och någon gång i någon form har smakat på. Och vi hör i media hur nyttiga dessa bär är. Tänk Dig nu att kunna gå ut i blåbärsskogen och smaka på ett blåbär samtidigt som Du har den nyttiga fröoljan från blåbär insmord i ansiktet...

 

Följande text är enligt c/o Gerd;

 

"BLÅBÄRSFRÖOLJA är rik på E-vitamin, antocyanider och är en mycket effektiv antioxidant speciellt för torr och mogen hy.

 

HJORTRONFRÖOLJA är rik på C-vitamin och verkar som en fuktbooster speciellt riktad mot normal till lätt torr hy.

 

LINGONFRÖOLJA har antiseptiska egenskaper och verkar balanserande. Hy med acne eller rikt sebumflöde rekomenderas varmt att använda lingonserien." (Slut citat).

 

Läs mer på www.careofgerd.com

 

Alla hudtyper och hudtillstånd är behandlingsbara med dessa produkter.

 

Dessa produkter har vi valt av det syfte att de är ekologiska och miljövänliga på alla sätt. Tänk på att Du inte gärna stoppar vad som helst i munnen, Du tar antagligen först reda på vad det är och vad det innehåller. Samma sak borde gälla när Du smörjer in Dig eller tvättar av Dig mm., huden 'äter' med porerna..! Ta en stund att tänka på det. Och att välja miljövänliga produkter betyder att Du värnar om miljön vilket i sin tur betyder att Du älskar Dig och Dina med människor. Vi lever och andas tilsammans!

 

På salongen har vi flertalet av c/o Gerds produkter till försäljning, som t ex hela ansiktsserierna. Du kan också köpa kroppsvårds produkter, såsom lotion och deodorant samt lypsyl, liniment och jojobaolja. Vi har även bebis-produkter. Ett barns hy är väldigt känsligt och kan lätt bli torrt och narigt, därav har vi Eco baby lotion och Baby Oil. För den gravida kvinnan har vi Pregnant Body oil. Är det något Du saknar så fixar vi gärna det! I behandlingarna använder vi också hårvårdsprodukter, som en bonus åt Dig, såsom B2 Hair Serum. (Som motverkar 'split ends' och ger volym, lyster och bättre kvalité till Ditt hår). Vi använder också flertalet salongsprodukter, som Du kommer att älska.

 

 

I acne och rosacea behandlingarna använder vi Anna Lotan's behandlingsprodukter, som bara får användas av auktoriserade hudterapeuter. Dessa produkter är resultatinriktade och naturliga. Vi har valt dessa produkter tack vare dess goda och ändå skonsamma effekter samt bestående resultat. Och vi vill endast använda naturliga miljövänliga produkter.

Läs mer på www.annalotan.com

Copyright © All Rights Reserved

Vi har också valt att använda Gilda Cosmetic, som är svenska naturliga produkter med aktiva ingredienser för bästa resultat och välmående för Din hud. Grundare och ägare av Gilda Cosmetic AB är Gilda Liljeblad. Hudterapeut som gjorde sin utbildning i Wien 1972, under ledning av Mr och Mrs Dr. Harrar, fysiker med stor kunskap om kroppen och hudtillstånd och olika hudtyper. Gilda har Mästarbrev inom hudterapi och diplom från åtskilliga universitetskurser inom hudvårdsområdet. Gilda är idag en av Sveriges mest framgångsrika hudterapeuter och är högst involverad i framtagandet av nya produkter.

 

Gilda Cosmetics grundfilosofi är, - när producerat med naturliga råvaror (svenska och ekologiska råvaror används i produkterna) -ej testade på djur -säljs enbart av välutbildade, auktoriserade hudterapeuter med djupa kunskaper och stor kännedom av huden.

 

www.gildacosmetic.se

 

Vi har valt dessa produkter för att de är naturliga och ger bra resultat samtidigt som de är miljövänliga och professionellt framställda. Vi har använt oss av dessa produkter i fyra år och är väldigt nöjd och våra kunder är väldigt nöjda. Janaki har också fått turen att, personligen träffa Gilda, och hört henne berätta om sin filosofi och om hennes gedigna utbildningar. "Detta möte gjorde mig säker på att denna människa vet vad hon gör och vad hon vill. Allt för huden, och i harmoni med naturen. Gilda skolan är den mest disciplinerade hudterapeutskolan i Sverige. Och jag kan säga det själv, - den är EXTREMT intensiv och hård. Men nu i efterhand är jag tacksam då jag har en av Sveriges bästa utbildningar, och en av dem mest eftertraktade utbildningarna på marknaden".

 

Dessa företag delar Havsbris principer såväl som vår filosofi. "Varsågod och upplev en professionell, fantastisk stund för kropp och själ med naturen i behåll, - hos mig på Havsbris //Janaki"